Фехтовален курс за деца

Интересувате се от курс по фехтовка за деца в София, Стара Загора, Бургас, Несебър, Свети Влас, Поморие, Карнобат и Шумен?

Фехтовалният курс, който Ви предлагаме е предназначен за деца, на възраст до 9 години, момичета и момчета, които никога не са тренирали фехтовка преди, също така е подходящ за тези който имат общи познания за фехтовката.

Курсовете се водят от високо квалифицирани треньори, които обучават децата по фехтовка във весела и забавна атмосфера. Във всеки курс се използват разнообразни игри, които способстват да подобрят скоростта и координацията. Малките възпитаници се обучават в специфични фехтовални придвижвания, фехтовален поздрав, фехтовални правила и действия, а също така се развива и тактическото им мислене.

След курса децата могат да продължат обучението си в Академията и да израстват фехтовално. По-напредналите участват в национални, а в последствие и международни състезания. Нашите треньори имат международен състезателен опит и винаги могат да помогнат и да мотивират състезателите.

Момичетата и момчета тренират заедно и фехтовалната екипировка е осигурена от Академията. Децата се нуждаят само от спортен екип.

Тренировките се провеждат в спортната база на Фехтовална Академия Етрополски, намираща се на ул.20-ти април N:13, в следните дни и часове:

  1. събота – 10 – 11 часа ,11 – 12 часа
  2. неделя – 10 – 11 часа ,11 – 12 часа

За допълнителна информация:
Треньор: Антонио Иванов – 0879 298 642
Треньор: Весела Шаламанова – 0879 29 86 40