Корпоративно обучение

Карибски пирати срещу Тримата мускетари!

… или …

Всичко, което някога исках да знам за фехтовката, само за 3 часа …

Така, вие мислите за необикновенно събитие, което ще бъде интересно и полезно за развитието и сплотяването на вашия екип. Вие сте на точното място: Защо не поканите своите колеги за един следобед на фехтовален двубой? Няколко часа на интензивно дуелиране имат завладяващ ефект върху настроението на екипа!

Фехтовката ни учи как да се справяме под напрежение, тя ни развива предусещането и концентрацията – качества, от решаващо значение за всяка компания или бизнес. И най-важното, това е много забавно, добро упражнение и незабравимо преживяване.

Ние ще ви предложим една кратка, но интензивна програма, която ще включва:

  • * Кратка история на фехтовката с демонстрация на оригинални оръжия
  • * Фехтовални придвижвания, включително стречинг упражнения и игри
  • * Работа с оръжие: захвати, батмани,защити, измами
  • * Правила и условност на фехтовалната схватка
  • * Фехтовален турнир: индивидуално и отборно състезание с Големия Финал!

Това ще отнеме 3-4 часа, включително кратка почивка. Сесията може да бъде сутрин, следобед или след работа. Цялото фехтовално обурудване ще бъде предоставено от нас. Групата може да се състои от 2 до 30 души.

Разполагаме и с друга програма за корпоративно обучение, нейното времетраене може да варира в зависимост от предпочитанията на клиентите. Стандартното е 3 месеца по 1 път седмично в група от средно 10 -12 служителя. Заниманието трае 1 час. Накрая курса завършва с индивидуално или отборно състезание. Място на провеждане на заниманията – в някоя от нашите зали или подходящо помещение при корпоративния клиент. Курсът може да бъде всеки ден от седмицата,сутрин, следобед или вечер.

Клиенти :
ИНВЕСТБАНК, ДАНОН БЪЛГАРИЯ, ФЕСТА ХОТЕЛИ, Здравно-осигурително дружество БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ, ФЕСТА ХОЛДИНГ и др.

Цената е индивидуална в зависимост от хората, които ще вземат участие и продължителността на курса. Направете запитване , ако се интерсувате.

За повече информация обадете ни се !
Запрян Ванчев – 0888 70 37 48