ИНВЕСТБАНК

ИНВЕСТБАНК АД подписа договор за партньорство с Фехтовална Академия “Етрополски”. Банката ще подкрепя организирането и провеждането на всички спортни дейности и публични изяви на академията през 2010 г.

Основните направления, в които ИНВЕСТБАНК АД в качеството си на генерален спонсор ще подпомага Фехтовална Академия “Васил Етрополски” през 2010 г. са:

Провеждането на международно състезание кръг от Европейската купа за кадети /момичета и момчета до 17 години/ и утвърждаването му като един от най-силните турнири в света. Патрон на турнира ще бъде кметът на гр. София – г-жа Йорданка Фандъкова. Председател на Организационният комитет на турнира ще бъде г-жа Петя Славова – Председател на Надзорния съвет на Инвестбанк АД.

Провеждане на турнир “Етрополски мастерс” за осемте най-силни сабльори в света с награден фонд 10 000 евро. За патрони на турнира са поканени министър-председателя, г-н Бойко Борисов и министърът на физическото възпитание и спорта г-н Свилен Нейков. Председател на Организационния комитет на турнира ще бъде г-жа Петя Славова.

Създаване на 8-10 училищни фехтовални центрове в София, Пловдив и Варна

Създаване на фехтовален център за работа с хора в неравностойно положение, както и за деца, лишени от родителска грижа. Патрон на центъра ще бъде г-жа Петя Славова.

Осигуряване на стипендии за деца в рамките на дейността на академията