БЛАГОДАРНОСТ

f423376ab81bf129bc98f8f9fc3b635eСкъпи колеги, съмишленици, приятели,

Както всички добре знаем, преди дни, израсналият като състезател във Фехтовална академия „Васил Етрополски” Панчо Пасков постигна един дълго чакан успех за българския спорт – за първи път след 28 години страната ни ще има свой сабльор на Олимпийски игри.

Използваме този радостен момент, за да изкажем дълбоката си благодарност към всички от голямото семейство на ФАЕтрополски, които с упорития си и всеотдаен труд и с безкористна помощ направиха възможно сбъдването на още една мечта.

Признателни сме на членовете на Съвета на Академията, които продължават да подкрепят финансово и организационно развитието на ФАЕтрополски, въпреки трудностите за бизнеса в България!

Прекланяме се пред всеотдайния труд на целия ни треньорски екип от София, Стара Загора и Бургаския регион за качествения тренировъчен процес, благодарение на който израстна плеяда от талантливи фехтовачи във всички възрастови групи!

Специална благодарност на Ивайло Воденов за неуморния му труд и всеотдайността му!

Благодарим на всички състезатели за амбицията, волята и създадената чудесна атмосфера и конкурентна среда, които доведоха до олимпийската квота!

В резултат на седемгодишната дейност на ФАЕтрополски имаме две комфортни фехтовални зали, развити училищни центрове и детски групи, нарастващ и сплотен треньорски екип.

Високо оценяваме помощта, оказана от БФФ, която, въпреки незавидното си финансово състояние, намираше начини да помогне за изявата на талантливите фехтовачи.

Силно вярваме, че при такава основа следващите успехи няма да закъснеят.

Продължаваме да мечтаем заедно!