Открита тренировка в 31-во ОУ СпфияМалките фехтувачи от училищния фехтовален център в 31-во училище получиха специални поздравления от директора на Академия Етрополски – Запрян Ванчеви от директора на училищната школа – Камелия Александрова.

„Много сте мотивирани и целенасочени в подготовката си. При такава упорита работа, успехите не закъсняват. Академията се гордее с такива малки фехтувачи !“
–  обърна се към децата и родителите Запрян Ванчев.

Академия Етрополски изказва специална благодарност на треньорите Васил Попов и Стоил Боровинов за работата им и пожелава на тях и възпитаниците им много успехи!

120 Основно училище София, район "Триадица"Стартираха откритите тренировки, които ще се провеждат по график във всички училищни фехтовални центрове на Фехтовална Академия Етрополски. Първата тренировка беше в 126 СОУ с участието на родителите и ръководството на ФАЕ. Поздравленията на всички присъстващи заслужено получи треньорката Весела Шаламанова.

120 Основно училище София, район "Триадица"

Най-младия клуб в семейството на Академията има вече двама шампиони за тази година: след невероятният старт на клуба на състезанието до 15 години, на което Паола  Пенчева зае първо място на рапира, а след това  Таня Вълчева безапелационно спечели първото място на рапира-девойки на първият кръг от държавното първенство, провел се в Пловдив на 17-18.03.2012 г.

Клуб "ВОЛОВ" с двама шампиони

Всичко това потвърди първоначалните предположения, че именно клуб Волов ще се превърне във фактор в българската фехтовка още от първата си година.

Пожелаваме успех на клуба и на амбициозната треньорка Моника Вълчева и на следващите състезания.